Om oss

INSTALLATION SERVICE UNDERHÅLL


2014 Trio VVS AB slog upp dörrarna om sommaren, 2 individer fulla med D-vitamin ivriga att påbörja sin resa. De första arbetena började i Haninge kommun med att ombesörja allehanda rörarbeten åt Berga Örlogsbas. 

2015 Avtal slöts med ett fastighetsbolag. Rörarbetena fortsatte med allt från byggbodar till badrum.

2016 Avtal slöts med ytterligare ett fastighetsbolag, vi började bredda oss och installerade UV system & värmepumpar.

2017 Vi åtog oss lite större entreprenader från att ha bara kört service (Trio VVS AB är och har alltid dock varit riktade mot service), vindsvåningar, hyresgästanpassningar och dylikt drogs det om rör i.

2018 Flera byggfirmor hade vi nu ett gott samarbete med samtidigt som företaget hade fullt upp med diverse beställningar.

2019 Vi valde att arbeta med Bosch värmepumpar efter att ha testat flera andra märken, vi blev Climate Partner för att kunna garantiregistrera och ombesörja 3 och 5 års garantiservice åt de kunder vi installerade värmepumpar hos, slöt även avtal med ytterligare ett fastighetsbolag.

2020 Började vi bredda oss igen och fördjupade oss i avgasning och tryckhållning utöver traditionella rörarbeten. Vi öppnade även en filial i Skåne.

2021 Rörstråk drogs, toaletter installerades, diverse servicearbeten utfördes åt alla våra avtalade kunder, privatpersoner och byggbolag.

2022 Verksamheten fortlöpte som vanligt med att ombesörja värme & sanitet hos fastighetsägare.

2023 Vi slöt avtal med IMI Hydronic Engineering för att sköta garantiärenden på deras sortiment av produkter såsom avgasare, tryckhållningsenheter, ventiler osv. Avtal slöts även med ett större byggbolag för att bredda oss igen, denna gång mot försäkringsärenden såsom vattenskador och återställning.

2024 -

  Vi är idag 8st rörmokare som hjälper Er med allt inom rörmokeri. Varje VVS-montör utgår från sitt hem med en fullutrustad servicebil. 

Vi hjälper byggbolag att dra värme, tappvatten, avlopp i nya fastigheter & inom ROT kategorin.

Vi bistår fastighetssektorn med service av deras VVS-system.

Vi är service partner åt IMI Hydronics där vi underhåller tryckhållningsenheter och avgasare.

Vi är dessutom etablerade inom försäkringssektorn där vi ombesörjer försäkringsärenden.

Självklart finns vi även till för privatpersoner och bostadsrättsföreningar.
Har Ni något specifikt önskemål? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Offertförfrågan / kontakt